Miniprix

Caravana Reducerilor in judetele Cluj, Dambovita si Vrancea

By 29 October 2010 13 Comments

Caravana reducerilor in Cluj, Dambovita si VranceaCaravana Reducerilor isi continua drumul, weekendul acesta trecand prin judetele Cluj, Dambovita si Vrancea. Pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 9 lei, accesorii de la 1 leu si 20% reducere. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 30-31 octombrie , pentru adrese de livrare in judetele Cluj, Dambovita si Vrancea . Transport gratuit la comenzile peste 100 lei!

13 Comments

 • vera says:

  vreau ca sa ajunga si in dambovita. sunteti cei mai tari, tineti-o tot asa………..

 • mihaela says:

  Buna ziua. Va astept si in Ploiesti, pentru ca niciodata nu ati dat pe aici, si nici nu ati facut oferte mai speciale la comenzi pentru Prahova.
  Multa sanatate!

 • Haivas Gabriel says:

  Bucuresti-Chair poti gasi promotii supertari.

 • ADI M says:

  FELICITARI! BINE ATI VENIT SI LA FOCSANI.

 • Lapusan Carmen says:

  Ar trebui sa luati in calcul deschiderea unui magazin si in Cluj… Multumesc

 • adina says:

  Am plasat o comanda avand codul 391255, astazi 30.10 si sunt din Cluj.In mailul primit de la dvs,nu aparea reducerea de 20% doar cea de la voucherul pe care eu il aveam de 10% .As dori sa stiu daca chiar se acorda reducerea de 20% si unde va aparea scris…va fii trecuta pe factura in momentul in care vine curierul?Va rog frumos sa ma lamuriti.Si de asemenea in comanda facuta aveam 17 produse iar oficial doar 6 produse au fost trecute,ultimele.In momentul in care am plasat comanda m-au anuntat doar de o bluza canu ar fii in stoc,nu si de restul.Prin urmare,de ce nu au fost adaugate toate produsele?Va multumesc anticipat.

 • Alex says:

  Buna! Am plasat comanda nr 390828 aztazi…si astept produsele sa ajunga ambalate intr-o stare mai buna(!) caci pretul (mai ales ca beneficiez de 20% reducere) e foarte bun…Sa vedem si marfa de calitate mai buna,mai diversa…Toate cele bune!

 • liutza84 says:

  Buna ziua! Am plasat o comanda pe site si nu am primit reducerea de 20% ( eu fiind din judetul Vrancea, iar zilele acestea caravana a fost si in Vrancea). Pot sa stiu de ce? Multumesc!

 • Barbu sorina says:

  am comandat si am primit reducere 30%…..10 pt voucher si 20% pt caravana reducerilor.sunt foarte multumita:D

Leave a Reply

*
= 4 + 7