Miniprix

Caravana Reducerilor – runda 2

By 17 October 2011 4 Comments

Voteaza in continuare pe www.miniprix.ro , pentru judetul care va beneficia de 20 % reducere ! Caravana Reducerilor poate ajunge chiar la tine !  Asadar, daca esti dintr-unul din cele 10 judete participante, intra pe www.miniprix.ro si voteaza-ti judetul si poti benficia de 20% reducere la orice comanda.

Ghiceste care va fi judetul de pe locul 5, iar noi te premiem cu un voucher de 20 % reducere !

Votarea se va desfasura pana in data de 24.10.2011, iar promotia care va premia judetul castigator, va avea loc in perioada 29-30.10.2011.

Pentru ca vrem ca aceasta competitie sa fie cat mai palpitanta, va invitam pe toti sa participati la votare si mai ales la miniPARIU, unde, indiferent de judetul in care locuiesti, ai sansa de a castiga un voucher de 20%.

Lupta este stransa si toata lumea are sansa sa ! Locurile 2 si 3 isi asigura locul la Caravana Zapezii ! Voteaza si tu !

4 Comments

 • Adina says:

  buna ziua,

  am si eu o rugaminte…am comanda 10050824….si am o pereche de cizme marimea 39…..o puteti inlocui cu marimea 40 va rog? Din cate vad nu a fost preluata inca si de aceea m-am gandit ca ma puteti ajuta….Tocmai am primit o comanda de cizme cu marimea 39 si imi sunt mici ..

 • Adina says:

  Buna ziua,

  Am si eu o intrebare, am o comanda plasata in 21.10 si inca nu a fost preluata. Pt cealalata comanda am rugat curieri si mi-o livreze saptamana viitoare pt ca atunci iau salariul. Exista vreo sansa sa imi ajung si aceasta saptamana viitoare? Cand va putea fi preluata?

  Multumesc frumos,

  • miniPRIX says:

   Va adresam rugamintea sa ne comunicati numarul comenzii plasate, pentru a va putea oferi informatii suplimentare.

Leave a Reply

*
= 4 + 9