Miniprix

Locul III “MyDress Up pentru Bloggeri”

By 18 October 2011 No Comments

My Dress-Up de la MiniPrix

miniPrix.ro organizează un concurs foarte interesant pe Facebook. Personal, îmi place ideea, deoarece nu se rezumă doar la un like și un share. Concursul pune accent pe propria imaginație și, de asemenea, pe promovarea ținutei create de tine. Se pare că m-am dat de gol. Bine, este vorba de un concurs -joacă. De ce?

Pentru că trebuie să te distrezi cu colecția de toamnă de pe miniPrix.ro, creând o ținută care să îți placă. Concursul are și niște premii de băgat în seamă. Prin tragere de sorți poți câștiga vouchere de 600 RON, iar primele cele mai votate ținute vor primi vouchere de  700, 500, 300 RON. Sună bine, nu?

miniPrix organizează acest concurs pe pagina de Facebook, astfel încât, pentru participare, trebuie, mai întâi, să dai un „like” aici. Făcut acest lucru, nu îți rămâne decât să te joci cu aplicația special creată pentru concursul MyDress Up.

Într-o primă fază trebuie să selectezi genul manechinului, astfel încât să ți se afișeze manechinul dorit și hainele pentru acesta.


După ce ați făcut acest pas, urmează afișarea manechinului. Din partea stângă veți putea selecta elementele de vestimentație ( cămașă, tricou, încălțăminte, etc.). Le puteți schimba prin săgețile dreapta-stânga. Dacă vreți să vă lăsați pe mâna norocului, folosiți zarurile. Nu poți ști ce combinație interesantă poate ieși.

După ce ați terminat, după ce v-ați hotărât, vă rămâne doar să salvați și să intrați în concurs completând detaliile în fereastra ce va apărea. Simplu, nu?  A, să nu uităm de voturi, în cazul în care vreți să faceți cunoscută ținuta: puteți promova link-ul ei, iar fiecare vot valorează un punct.

Fiind un pic cam narcisist, numele ținutei este identic cu unul dintre username-urile mele de pe Internet: i4ever. Este destul de tipică, culoarea dominantă ( și singura!!!) fiind negrul. Personal, îmi place foarte mult această non-culoare și chiar mă întrebam dacă  voi găsi obiecte vestimentare negre pentru crearea unei ținute de toamnă. Ce a ieșit? Look:

Referitor la premii, stați cu ochii pe știri, căci veți putea câștiga vouchere pentru reduceri. FIecare bănuț contează, iar miniPrix știe acest lucru oferind  obiecte vestimentare la un preț de criză. miniPrix oferă produse variate de înbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, astfel încât ai de unde alege la orice oră din zi și din noapte.

Felicit, de asemenea, inițiativele miniPrix de a organiza concursuri cât mai diverse și de a oferi vouchere cu diverse procente de reducere pentru cei ce intră în concursuri. Astfel, câștigi oricând!

P.S.: Link-ul către ținuta făcută de mine.

P.S.2: Articol scris pentru MyDress Up pentru Bloggeri, un concurs organizat de miniPrix.ro în colaborare cu Blogatu.ro.

Leave a Reply

*
= 3 + 6