Miniprix

Targ de Toamna la miniPRIX

By 5 November 2011 No Comments

De ce ne plac puloverele de la miniPRIX?

Sunt multicolore, calduroase, din materiale de calitatesi mai mult decat atat, cu aceeasi bani poti cumpara 3 cu aceeasi bani cu care in alta parte ai achizitiona unul singur. Umple-ti garderoba de iarna cu pulovere de la miniPRIX!

Cizmele sunt cele mai importante articole ale unei tinute, in acest sezon si ca de obicei, miniPRIX se gandeste la toate. Am pregatit pentru tine sute de modele, comode sau elegante, clasice sau extravagante, pentru toate gusturile si buzunarele, pentru ca preturile incep de la 49 lei.

Gecutele miniPRIX din piele, fas sau bumbac te vor proteja de frig, in plus vei deveni o aparitie memorabila.

Geaca damaLa miniPRIX moda pentru barbati nu este subiect tabu pentru ca oferta este foarte variata. Articole pentru barbati, imbracaminte si incaltaminte, cu preturi incepand de la 9 lei.

Imbracaminte barbati

 Oragnizatorii targului de toamna miniPRIX nu i-au uitat nici pe cei mici: geci, cizme, pulovere, hanorace si multe alte articole de iarna au fost pregatite special pentru micutul tau.

Imbracaminte copii

Targ de toamna cu articole pentru sezonul rece, in magazinele miniPRIX Otopeni si miniPRIX Militari.miniPRIX Otopeni: Calea Bucurestilor,nr 291A
(vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda)
luni-duminica intre orele 09.00-22.00

miniPRIX Militari: B-dul Iuliu Maniu nr.185 A
luni-vineri, intre orele 11.00-21.30
sambata-duminica, intre orele 10.00-21.30

Leave a Reply

*
= 5 + 3