Miniprix

Calendarul lui Mos Craciun 16 decembrie 2011

By 16 December 2011 6 Comments

In “Calendarul lui Mos Craciun” sunt pregatite cele mai tari reduceri!

Intre 09:00 si 10:00 ai 30% Reducere la Ghete Dama

Intre 10:00 si 11:00 ai 20% Reducere la Haine Barbati

Pentru ca vrem sa ne revarsam ca nu ati putut profita in totalitate de prima reducere, la ghete dama, aceasta se va prelungi dupa ora 11:00 pana la ora 12:00!

Anul acesta daruieste mai mult, pentru ca la miniPRIX costa mai putin!

6 Comments

  • Leo says:

    Buna ziua,

    Am incercat ieri sa dau o comanda de pantaloni de dama in perioada reducerilor de 50% si site-ul nu a functionat corect, la fiecare incercare de finalizare a comenzii dadea eroare si nu gasea pe stoc primul produs de pe comanda, am tot repetat pana am sters toate produsele din cos si tot nu am reusit sa finalizez comanda desi produsele apareau ca fiind pe stoc. Nu mi se pare normal sa lansati niste reduceri dar cand dorim sa dam comanda sa nu functioneze site-ul!

    • miniPRIX says:

      Ne cerem scuze pentru situatia creata problemele legate de neplasarea comenzilor au fost remediate. Va asteptam sa vizitati site-ul miniPRIX pentru a beneficia de noile reduceri aplicate.

  • bilea gratiela says:

    buna ziua,
    cum pot verifica daca masura x sau y imi este destinata, stiu ca nu ma pot baza pe marimi dar poate totusi o prezentare a marimilor ar trebui sa fie aici la dvs pe sait.
    unde gasesc acest tabel cu marimile , sa stiu unde ma incadrez pt comenzi .
    multumesc

    • miniPRIX says:

      Stimata Doamna, pentru detalii cu privire la dimensiuni puteti consulta tabelul de marimi prezentat pe site-ul nostru sau puteti solicita informatii telefonic sau pe e-mail operatorilor miniPRIX.

  • elena says:

    Buna seara. Incerc de ceva timp sa ma loghez, dar nu reusesc. Stiu ca aveti probleme tehnice cu site-ul, dar poate primesc un raspuns aici. Din comanda cu nr.10117202 vreau sa returnez produsul cu nr. 1152301001 si va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. Multumesc.

    • miniPRIX says:

      Stimata Doamna, pentru comanda cu numarul 10117202 a fost initiata cererea de retur 114596, ca urmare a discutiei telefonice purtata cu operatorul miniPRIX.

Leave a Reply

*
= 4 + 5