Miniprix

Poveste de iarna viscolita la miniPRIX!

By 7 February 2012 21 Comments

Vantul sufla cu putere, la meteo anunta cod portocaliu pentru toata zona noastra. Cu mult curaj, pornim la drum…e inca devreme. Dinspre oras se circula bine pana la intrarea in Otopeni. Stam blocati in trafic, pe strada de langa deposit, aproape 15 minute…viscolul a paralizat masinile. Ajungem int-un final, inghetati si zgribuliti. Doamna Poke ne asteapta cu un ceai facut “din suflet” cum ii place sa spuna. La sedinta de dimineata, Roxi ne anuta pe toti ca dousprezece fete  de la Baloesti si de la Moara Vlasiei nu au putut ajunge tot din cauza vantului turbat. Pe la 8.30 ajung si Luiza cu Eugen…li s-a oprit masina  si au venit pe jos…cu turturi in barba Eugen ne anunta ca drumul dinspre Balotesti  e blocat. Trebuie sa ne reorganizam, ieri s-au plasat peste 1400 de comenzi..

In curte, baietii de la Distributie dau zapada ca sa se poata circula, in zadar se lupta cu ea, ca se asterne la loc. De aseara de la 9 nu e current si functionam pe generator, comenzile insa, trebuie onorate. Asa ca, adunarea generala continua!Suntem mobilizati la maxim! Flori cu Elena discuta intens despre reducerile de pe site…Adi e suparat ca netul merge in hopuri…undeva in departare la radio se anunta ca o sa avem cod portocaliu pana poimaine…clientii nostril stapanii nostri, lumea e din ce in ce mai nemultumita, insa trebuie sa fim pe pozitii.

Sorin  se ocupa de telefoanele de la call center, a picat si reteaua de telefonie..lumea e din ce in ce mai panicata, doamna Poke mai adduce cate un ceai ”din suflet”, cum ii place ei sa spuna

Deciziile cele mai dificile trebuie luate, site-ul va fi intr-o scurta perioada de mentenata, dar noi suntem inca aici!Miniprix, micul tau secret este in siguranta la noi!

21 Comments

 • Adela says:

  Buna seara,imi cumulati si mie comanda cu nr 10180517 cu 10167477,multumesc!

 • Monica says:

  Buna ziua , imi cumulati comenzile : 10182395, 10180716, 10178207.
  Multumesc frumos.

 • teodora says:

  Felicitari miniprix pentru toate eforturile depuse si multumim pentru reduceri .

 • daniela says:

  Buna! Inteleg situatia cu livrarile, insa comanda mea din 3 februarie apare pe site ca fiind plasata. Nu trebuia in atat timp sa fie macar acceptata de operator?

  • miniPRIX says:

   Va adresam rugamintea sa ne comunicati numarul comenzii plasate pentru a va putea oferi mai multe informatii .

   • daniela says:

    10118002- acum insa apare ca fiind acceptata de operator…

    • miniPRIX says:

     Comanda 10118002 are statusul de Acceptata de operator in vederea verificarii disponibilitatii articolelor comandate si pregatirii coletului, urmand sa receptionati e-mailul ce contine factura proforma.

     • daniela says:

      Da, tocmai. Mi se pare cam mult o saptamana pana sa aflu daca produsele pe care le-am comandat sunt in stoc. ..

     • miniPRIX says:

      Stimata Doamna, echipa miniPRIX depune toate eforturile pentru onorarea comenzilor plasate in cel mai scurt timp posibil. Va adresam rugamintea sa urmariti evolutia comenzii initiate in contul dumneavoastra creat pe miniprix.ro si pe e-mail.

    • daniela says:

     Stimate Domn, eu urmaresc zilnic modificarea statusului comenzii pe site sau pe mail, insa o saptamana nu dadea niciun semn de schimbare (din data de 3 februarie pana la data de 9 februarie a ramas plasata). Normal ca in cazuri de genul acesta, intrebi. E normal sa stiu daca ceea ce am comandat aici ajunge la mine sau nu.

 • Andre says:

  in ce stadiu se afla comanda cu nr.10174966?

 • alina says:

  in ce stadiu se afla comanda cu nr: 10103243 .multumesc.

 • Cata says:

  Buna ziua,

  Puteti sa-mi ziceti si mie in ce stadiu se afla comanda 10057114 din 7.2.2012. Multumesc.

 • Cezara says:

  Va rog sa-mi cumulati comenzile 10186075 si 10175799

  • miniPRIX says:

   Din pacate cele doua comenzi nu pot fi cumulate, deoarece comanda 10175799 este preluata de catre operatori pentru pregatire.

 • gabriela says:

  hmm, serviciul e serviciu, dar! speram ca cei care si l-au facut- inca cu prisosinta- in acele zile, sa primeasca si un bonus considerabil la salariu. pe langa multumirile noastre.

Leave a Reply

*
= 4 + 8