Miniprix

Comori vestimentare la magazinele miniPRIX

By 11 March 2013 2 Comments

In cazul in care nu stiati inca, miniPRIX desfasoara in prezent o promotie care va permite cumpararea unui numar impresionant de produse, peste 30.000 de articole de imbracaminte si incaltaminte cu preturi  foarte mici: 6, 9, 19 si 29 lei.

Tinuta pe care o port este compusa aproape integral din piese care fac parte din aceasta campanie si pe care le-am ales din magazinul miniPRIX Militari. Rochia cu paiete si cardiganul lung gri au costat 9 lei fiecare, iar cizmele din piele au fost 20 de lei.

Cred ca acesta este unul dintre outfiturile mele preferate desi aproape nimeni nu a crezut ca au costat atat cat v-am zis!

Cizmele in special sunt senzationale – dintr-o piele extrem de fina prelucrata manual!

Acestea nu sunt singurele achizitii pe care le-am facut la miniPRIX

Articol Pop Culture and Fashion Magic

Momentul in care am gasit rochia capa a fost magic cu muzica imaginara si un dans victorios real intrerupt prematur cand mi-am dat seama ca nu sunt singura in magazin.

Si botinele in aproape aceeasi nuanta de maro-mustar sunt tot de acolo! Imi plac foarte tare desi sunt extrem de inalte si eu chiar nu am nevoie de extra inaltime – in orice caz sunt atat de frumoase incat nu am stat pe ganduri! Sper sa va placa!
 Articol Pop Culture and Fashion Magic

 

 

2 Comments

  • Monica says:

    Buna ziua , comanda 20224410 a fost verificata.Am rugamintea sa transmite-ti firmei de curierat sa o livreze incepand cu data de luni 17.03.2013.Multumesc frumos.

    • miniPRIX says:

      Solicitarea ta a fost transmisa firmei de curierat in vederea livrarii in cursul zilei de luni, 18.03.2013.

Leave a Reply

*
= 5 + 7