Miniprix

Pantofii miniPRIX, vedete la Paris Fashion Week

By 5 March 2013 2 Comments

Multumita prietenei noastre, Oana Zidaru, redactor sef DivaHair.ro & blogger OZ fashionista, va putem arata in acest articol ce traseu si-au urmat una din perechile de pantofi miniPRIX! Si nu a fost tocmai un traseu oarecare! A fost unul pe care orice pereche de pantofi ar vrea sa-l parcurga si anume, la saptamana modei de la Paris!
Tinuta, dupa cum este descrisa in articolul Oanei “poarta semnatura Fe[male] si este format dintr-un corset din neopren, o jacheta din acelasi material cu un croi geometrizat si o fusta din piele perforata. Accesoriile gotice si fetish imi completeaza perfect tinuta: un colier statement cu scheleti (Queen Boutique), o curea cu lant (H&M), manusi vintage perforate, plic supradimensionat ASOS si o superba pereche de pantofi cu toc cui, metalic (miniPRIX).”

Cu siguranta fiecare pereche de pantofi care pleaca de la noi are propria povestioara si am fi incatati s-o citim daca ne-ati impartasi-o!

2 Comments

  • Georgiana says:

    Buna ziua. Va rog sa cumulati 20217959 si 20217928. Va rog spuneti-mi…am sanse sa ajunga la mine pana miercurea viitoare? Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta sa ajunga cat mai repede. O zi placuta.

Leave a Reply

*
= 5 + 6