Miniprix

miniPRIX sustine traditia

By 3 June 2014 No Comments

A fost odata…O vreme cand bunicii nostri erau tineri, plini de viata, de  vise si de sperante. Ca toti oamenii tineri.  Acum, locul viselor este ocupat de povesti frumoase  si de sfaturi intelepte.Au pastrat insa talentul  si dragostea prin care le dau viata. De aici incepe povestea.

Nu s-a aflat exact cand sau cine a venit cu el, dar intr-o dimineata, acum multi multi ani, Bunicile din Ciocani s-au trezit cu un car de talent in mijlocul satului. L-au impartit frateste si de atunci, pana in ziua de astazi, toate bunicutele tes tolici de coade.

Aici, povestea prinde viata si devine o realitate frumoasa,  o realitate colorata  si vesela pe care miniPRIX o ajuta sa creasca si sa se dezvolte.

Cu ajutorul hainelor irecuperabile de la miniPRIX dar si cu hainutele care au fost colectate in cadrul evenimentului “Moda pe indelete” la care am participat, si  care se vor transforma in tolici, talentul bunicilor din Ciocani este cunoscut de-o tara intreaga.

Pentru ca a sustine un proiect ca acesta, inseamna in primul rand sa-ti sustii radacinile.

Mai mult de atat, miniPRIX a hotarat sa nu lase nimic din ce poate fi valorificat, sa se piarda. De aici si ideea de a mobila magazinele cu mobilier provenit din reciclarea paletilor utilizati in depozit, folosirea cutiilor de carton provenite din cartonul reciclat tot de catre noi.

Incercam sa dezvoltam ideea ca noi insine suntem cei care putem naste, incuraja si dezvolta atitudinea “de ajutor” a semenilor nostri. Putem face mult mai mult decat credem si asta trebuie sa-I motiveze si pe cei din jurul nostru.

 

 

 

Leave a Reply

*
= 4 + 4