Miniprix

ATTITUDE- Pentru mamici si bebelusi cu atitudine

By 17 October 2014 2 Comments

Draga mamica,

Numai tu stii ce e in sufletul tau cand  iti plange bebelusul iritat de scutec sau de cate un produs de ingrijire. Ei bine, noi, pe miniprix.ro, de astazi iti facem bebelusul fericit si munca ta mai usoara !

Este natural pentru mame sa aiba grija si sa-si protejeze copilul.

scutec bio ATTITUDE

 

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

ATTITUDE este incantat sa te ajute in misiunea ta cea mai importanta

Zambetele lui din fiecare dimineata, or sa iti faca inima sa tresare de bucurie! scutecele ecologice o alternativa ecologica la scutece de unica folosinta obisnuite, ele sunt la fel de eficiente, absorbante si confortabile. Fabricate din materiale regenerabile si compostabile .Fa-o pentru viitorul planetei noastre, fa-o pentru viitorul copilului tau!

Ce poate fi mai placut decata pielea lui moale ,seara dupa baita. Poti  avea cu usurinta grija de el cu lotiunea de corp pentru bebelusi ATTITUDE, fara de orice substante chimice legate de cancer (nici macar urme!).Motivul este simplu: ce se atinge de noi devine o parte din noi! Din moment ce suntem expusi la nenumarate produse in fiecare zi, noi credem ca ar trebui sa fie liber de orice substante chimice legate de cancer, chiar si in doze mici.

Lotiune bebe

 

 

 

 

 

 

 

Vezi produsul aici

Produsele Attitude, bio, organice,  sunt la noi pe site, cu-20% reducere, ca sa te faca pe tine sa te simti in siguranta si pe bebe mai zambaret si mai gangurit in fiecare zi!

 

2 Comments

Leave a Reply

*
= 3 + 3