FASHIONWELLNESS

Incaltata prin oras si pe nisip

By 30 April 2015 2 Comments

Zile la rand treceam, in drum spre serviciu, pe langa o vitrina in care erau expusi pantofi cu toc si oxforzi din piele naturala; ma uitam la ei si imi imaginam cum ar sta in picioarele mele de balerina; exact ca Cenusareasa, faceam o pirueta in fata geamului si cand ma intorceam, privirea mi se oprea in balerinii mei colorati, din carpa. Trageam aer in piept si imi continuam drumul.

Niciodata nu mi-as fi permis luxul de a intra macar in magazinul simandicos, sa cer la proba vreun condor din piele.

Anii au trecut si din 2009 pot sa imi comand cata incaltaminte din piele vreau, sa o probez  acasa si sa o returnez  gratuit, daca nu mi se potriveste, din castelul meu preferat, miniprix.ro

Am invatat de-a lungul timpului si cum sa o port prin orasul asta atat de aglomerat si solicitant pentru picioarele mele de domnisoara rasfatata.

Balerinii mi-a aleg, de obicei rosii sau argintii sa ii pot asorta usor; imi place sa fie rotunzi in varf, sa-mi stea piciorul cat mai relaxat cand alerg dintr-un troleu intr-altul. Daca e racoare dimineata, stiu sigur ca trebuie sa imi pun o soseta scurta pentru balerini; mi-am comandat doua perechi la 89 de lei.

balerini

Se anunta racoare dimineata si seara , weekendul asta in Vama Vache , dar si la Mamaia, asa ca m-am pregatit cu o pereche de ghete din piele, maro, sa se potriveasca cu jeansii  de anul trecut, le-am prins la un pret grozav, si am adaugat si o pereche de sandale, tot din piele,  la doar 79 de lei, ca sa am Transportul Gratuit.

_DSC0002

Sandalele sunt romane, cum ii place mamei sa ma vada incaltata, si o sa mi le potrivesc cu o rochie lunga si colorata; abia astept sa simt briza marii si vibe-ul plajei !

DSC_0008

2 Comments

  • Diana says:

    Ghetutele de mai sus le putem gasi si pe alte culori? Daca da, m-ar interesa foarte mult varianta pe negru sau un gri inchis, numarul 37.

    • miniPRIX says:

      Buna ziua! Produsul mentionat nu mai face parte din oferta. Te rugam sa ramai in continuare alaturi de noi pentru a fi la curent cu ultimele produse adaugate. Multumesc, Aura.

Leave a Reply

*
= 5 + 7