CALATORIIFASHION

#FlyLondon@miniPRIX

By 2 October 2015 2 Comments

Fly London revine din acest sezon in magazinele miniPRIX din Bucuresti si Otopeni ! Colectia Fly London Outlet aduce cu ea surprize mii si concursuri cu premii fabuloase !

DSC_0039

Povestea Fly London incepe in 1994, un  brand nou pentru batrana capital britanica. Insa, ca orice esenta puternica, tinuta in sticlute mici, FLY LONDON a cucerit imediat inimile tinerelor fashioniste.

DSC_0072

 

Vino in magazinele miniPRIX , alege-ti perechea favorita, fa-ti o fotografie, conecteaza-te si posteaz-o pe  Instagram sau la Facebook, foloseste #FlyLondon@miniPRIX si vei avea sansa de a participa la concursurile noastre, care au premii chiar si zboruri de doua persoane la Londra!

DSC_0098

Pentru iesirile cu prietenii, pentru plimbari, dar si pentru o viata urbana, te asteptam sa incerci Fly London! Don’t Walk, Fly !

2 Comments

 • IFTODE MANUELA says:

  Concursul este valabil doar pt. pozele cu incaltaminte “Fly London” facute in magazinele MINIPRIX? Sau e valabil si pt. cumparatorii on-line miniprix?

  • miniPRIX says:

   Buna ziua Manuela Iftode,

   Va multumesc pentru mesaj. Concursul #FlyLondon@miniPRIX s-a desfasurat in perioada 2 – 10 octombrie 2015. Va invitam sa urmariti pagina noastra de socializare, pentru a fi la curent cu cele mai noi concursuri organizate.

   Mult succes!
   Florina Ilie

Leave a Reply

*
= 5 + 2