FASHIONWELLNESS

Noaptea Cenusaresei. O poveste moderna.

By 30 September 2016 No Comments

A fost odata ca niciodata sau poate mai bine spus va fi o data ca nicio alta data.

Pentru ca fiecare doamna si domnisoara si-a dorit sa fie macar o clipa personaj de poveste,  noi ne-am gandit ca vineri seara e cel mai potrivit moment pentru fiecare sa se transforme pentru cateva ore. Asadar, de la apusul soarelui pana la miezul noptii, doar astazi, vineri 30 septembrie, toate Cenusaresele pot deveni printese. Si ca povestea sa fie completa, e si pentru printi.

Avem rochia de bal si sacoul printului la doar 9 lei fiecare, de la 18.00 pana bate gongul de ora 00.00. Oferta este valabila exclusiv online. Stocul este limitat, asa ca grabiti-va!

Rochie de bal

Rochia de bal este potrivita pentru balul bobocilor, pentru domnisoarele de onoare, dar si pentru orice alta petrecere de seara. Eleganta si simpla, asortata cu pantofii potriviti, sigur va va transforma in personajele de poveste ale balului.

IMG_2563

Si pentru ca stralucirea trebuie sa vina la pachet cu un print, avem o bucurie si pentru domni. Acest sacou elegant il va face pe barbatul care iti este alaturi sa fie si mai mandru de momentele petrecute impreuna.

Asadar, nu rata aceasta seara, intre 18.00 si 00.00, exclusiv pe miniprix.ro !

 

Leave a Reply

*
= 4 + 5