FASHION

Black Friday este GREEN FRIDAY la miniPRIX

By 15 November 2016 4 Comments

De ce Green Friday ?

Pentru ca anul acesta padurea zambeste cu noi!

Anul acesta, ca de obicei, la miniPRIX, black-friday se transforma. Nu mai este roz, ca a tot fost si s-a perimat mesajul. Ne-am gandit sa fie GREEN FRIDAY.
De ce? Pentru ca ne-a inspirat o poveste, a unui om cu un vis!
Campaniile din aceasta perioada au un scop foarte clar: vanzarea unui numar cat mai mare de produse.
Noi ne-am propus sa iesim din hora vanzarilor mari, specifice acestor zile, sa va luam pe voi, clientii nostri, si sa facem un bine impreuna. Anul acesta, de Green Friday, padurea zambeste cu noi!
Da, avem si noi reduceri ca toti ceilalti jucatori de pe piata. Insa, discounturile la MiniPrix nu sunt o noutate, ci se intampla zi de zi. Ce-i drept, de Green Friday vom avea reduceri mult mai multe si mult mai mari.banner-new-fb-citate-black-friday-03
Avand in vedere traficul crescut de pe site, am demarat o campanie de constientizare.

Partenerii nostri din acest an sunt Agent Green – un ONG pentru protectia mediului, infiintat in anul 2009 in Romania, ce are ca scop principal conservarea biodiversitatii.

Am dat mana cu ei si am hotarat sa sustinem petitia lor pentru Salvarea Padurilor virgine din Romania. Padurile virgine sunt zonele in care omul nu a intervenit, in care natura isi desfasoara cursul cum i-a fost dat. Stiati ca 2/3 dintre padurile de acest fel din Europa se afla in Romania? Dintre acestea doar 20% sunt protejate prin lege, restul de 80% fiind in pericol de a fi distruse legal.
Va aduceti, probabil, aminte, cum cutreierati pe coclauri cu rucsacurile-n spate si va bucura fiecare susur de izvor sau ciripitul pasarelelor… Acelasi emotii ar trebui sa le traiasca si copiii, nepotii si stranepotii nostri!
Agent Green ne atentioneaza ca taierile ilegale de paduri au scapat de sub control. Pierdem chiar si ultimele paduri virgine. Se fac taieri masive in paduri care nu au fost niciodata exploatate.banner-new-bf-80-petitieTimp de o saptamana, in perioada 17 noiembrie orele 17 pana pe 25 noiembrie, alaturi de voi, clientii nostri, vom incerca sa aducem un zambet padurii. Reducerile noastre  vor urma un curs exceptional, avand ca tema principala Salvarea Padurilor Virgine din Romania. Semnati petitia Agent Green AICI si lumea poate fi mai buna, mai curata si mai frumoasa!

La finalul acestui proiect, 2% din incasarile MiniPRIX din Campania Green Friday vor fi trimise catre ONG-ul Agent Green, iar noi vom sustine in continuare orice om care are un vis maret!

4 Comments

Leave a Reply

*
= 5 + 5