FASHION

Rochii de mireasa ieftine. Cum poti economisi banii pentru luna de miere

By 29 March 2017 No Comments

 Stim cu totii cat de costisitoare este o nunta si cat de greu este sa tinem bugetul in frau. Cand vine vorba despre rochii de mireasa, fiecare se viseaza in rochia perfecta inca din copilarie, si de aceea e asa usor sa tintim una, pe care, in realitate, nu ne-o permitem. De aceea, atunci cand ne organizam nunta, este foarte important sa privim bugetul cu realism. Nu de alta, dar trebuie sa ne mai ramana bani si de luna de miere.

Stiati ca in medie o viitoare mireasa cheltuie 1000 de euro doar pe rochie ?

afis miresici A2

Noi, la miniPRIX avem o propunere: Evenimentul Rochii pentru miresici la preturi mici” . Te asteptam la miniPrix Otopeni, de pe 31 martie orele 17:00 pana pe 2 aprilie la orele 22:00. Avem rochii de mireasa, dar si pentru tot alaiul, ca sa iti ramana bani si pentru luna de miere. Domnisoarele de onoare, soacrele, nasa, chiar si invitatii, isi vor putea gasi tinute, una mai spectaculoasa ca cealalta!

IMG_2122

Veti gasi rochii de mireasa la miniPRIX cu preturi intre 98 si 348 de lei. Asadar, daca o mireasa cheltuie in medie 4000 de lei pentru rochia visurilor si pretul mediu la miniPRIX este 200 de lei, inseamna ca ar putea economisi aproximativ 3800 de lei, nu-i asa?! Ce ar insemna sa ai in plus banii astia pentru luna de miere?! Poate o destinatie mai exotica, un hotel cu mai multe stele sau o cina romantica deosebita! 

IMG_2182

Daca v-am convins, va asteptam la noi!

Sambata, 1 aprilie, fara nicio pacaleala, vom savura o cafea de la Coffee Bike, vom degusta din candy barul pregatit de La PrajiturEla, ca sa nu mai spunem ca si-au anuntat venirea 50 de bicicliste de la SkirtBike intr-un shopping ride de zile mari.

Jennifer Aniston Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

 

Leave a Reply

*
= 3 + 6