Povestea Max&Moi incepe in 1912 cand tanarul Max Lederer paraseste Polonia natala si emigreaza la Paris, pe cand avea doar 14 ani.
Primul magazin si-l deschide pe cea mai renumita strada de blanuri din Paris de la acea vreme, 10 arrondisment. Ulterior si-a deschis si un atelier de productie.
Anii 60 vin in forta cu moda pret-a porter. Afacerea era deja una de familie, asa ca fiul sau Bernard incepe sa aduca o pata de culoare in magazin si apar blanurile colorate.
Anii 2000 reunesc familia, iar fiica cea mica a lui Max reinventeaza afacerea si incepe sa vanda in magazin haine din materiale naturale, devenind rapid cel mai tanar antreprenor ce vinde o linie de lux in Europa.
Astazi gasim colectiile Max & Moi in magazine celebre din lume, de la Galeriile Lafayette, pana la Harrods, regasim colectii cu tesaturi tari, cusaturi fine din casmir sau matase, fiecare piesa fiind un testament al brandului pentru atentia la detalii.
Noi am adus in magazinele noastre, dar si pe www.miniprix.ro o parte din aceasta colectie si te invitam sa iti alegi ce iti place.
Jachete de ploaie cu doua fete, veste din casmir, bluze de matase cu preturi intre 110 lei si 189 lei, sunt principalele piese ale colectiei.
Hainele se adreseaza doamnelor tinere, cu varste cuprinse intre 25-45 de ani, elegante, ce isi doresc o aparitie curata si impecabila, sunt potrivite pentru brunch-uri in oras, intalniri de afaceri, workshopuri. Senzatia, cand le imbraci, este de incredere, de luminozitate si confort in acelasi timp.

Leave a Reply

*
= 4 + 9