Miniprix

Lumea copilariei de basm la Miniprix

By 30 May 2019 No Comments

In perioada 30 mai-2 iunie, vom transforma magazinele Miniprix din Bucuresti si Otopeni, dar si pe miniprix.ro, in lumea de basm a copilariei. Asa ca, de joi pana duminica, noi vom avea coordonatori de magazine regi si regine, casieri si lucratori comerciali, printi, printese, unicorni, care sigur iti vor fura macar un zambet.
Ideea porneste de la autenticitate si de la a fi tu insuti/insati.


Copilaria e primul moment in viata in care esti cum vrei, pana sa inceapa adultii sa iti spuna sa fii cuminte si sa iti impuna limite.

Ce ar fi daca lumea s-ar opri in timp pentru o clipa si tu ai fi din nou copil?!
Sa ai curajul sa fii eroul propriei tale povesti exact asa cum esti. Sa te exprimi cum iti place, sa te porti cum te simti bine in pielea ta, fara sa te gandesti la etichetele impuse de societate si la standardele de cutuma din fiecare zi.


Sa nu iti asortezi culorile pe tine, si nici imprimeurile, sa mananci vata de zahar pe bat cata vrei, sa razi cu gura pana la urechi pe strada, sa iti faci cadouri pentru ziua copilului din tine.
De 1 iunie misiunea noastra este sa schimbam standardele vietii de om mare si sa te invitam sa te descoperi asa cum esti tu, cum e copilul din tine, pe care poate l-ai lasat in camera din casa parintilor sau undeva, ratacit prin curtea bunicilor.
Asa cum fiecare om are povestea lui, si fiecare haina de la noi are povestea ei. Treci pe la Miniprix sa vezi haine noi de poveste, in fiecare zi.

Leave a Reply

*
= 4 + 6