Outfit-uri barbatesti pentru zile nebunesti

 

Toata lumea stie, cele mai multe like-uri le iau postarile de la festivaluri si cele cu catei. De catei nu ne ocupam (desi nu ne-ar prinde rau nici un raion de haine pentru catei), dar tinute instagamabile putem sa-ti recomandam.

In ultimii ani, festivalurile de muzica de la noi s-au inmultit ca cizmele dupa ploaia anuala de la Electric Castle. Nici nu apuci sa te odihnesti dupa Neversea ca incepe Untold, dar trebuie sa-ti mai ramana bani si pentru Afterhills si Summer Well. Anul trecut cele mai multe like-uri le-ai luat pe postarile de la festivaluri, dar bineinteles ca nu poti posta doua poze cu aceeasi tinuta. Cum faci deci sa-ti ramana bani si de festival dar si sa-ti asamblezi un outfit diferit pentru fiecare zi? Simplu, vii la Miniprix.

Tinutele de festival nu arata intr-un fel anume, insa merg pe acelasi vibe: libertate. In anii ’60 se purta stilul flower power, in anii ’70 punk, in anii ’90 grunge. Inca de la primul festival modern (Woodstock, 1969) ele au scos in evidenta personalitatea, individualitatea si creativitatea petrecaretilor de la festivaluri, asadar este important sa alegi un look care sa te ajute sa te exprimi in voie. Tine cont insa si de conditiile adverse care ti-ar putea strica distractia, cum ar fi temperatura ridicata, umiditatea excesiva (si noroiul aferent, stim noi unde) sau ca cei din jurul tau au prostul obicei de a mai dansa pe picioarele tale, deci lasa-ti hainele pompoase acasa si alege articole vestimentare comode, vaporoase, din tesaturi naturale. Sa le luam pe rand:

 

Principalul punct de atractie al outfit-ului, tricoul

Soare, muzica, distractie. Trei elemente care merg cel mai bine acompaniate de tricouri colorate, cu imprimeuri vesele, fix cum gasesti in colectia noastra.

 

 

 

 

 

 

Preferi sa astepti headlinerii sa urce pe scena si sa te bucuri de racoarea noptii? Perfect, si noi, de aceea iti prezentam cateva modele de tricouri potrivite, care merg combinate in outfit-uri dementiale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu-ti uita pantalonii

Speram ca n-ai sarit peste ziua de picioare pentru ca vei avea nevoie de cateva perechi de pantaloni scurti in care sa-ti etalezi miscarile de dans. Iti propunem cateva perechi comode, la fel de colorate ca tricourile, pentru un look de senzatie.

  

Oricat de idilic suna dansatul descult, ai nevoie si de incaltaminte

Niciun outfit nu poate fi complet fara pantofi, iar acestia ar fi bine sa fie comozi, ca sa poti rezista la atatea ore de stat in picioare. Propunem deci cateva perechi de tenisi si espadrile pline de viata care sa-ti ghideze miscarile spre cele mai misto scene de festival.

 

 

 

 

 

 

 

 

Senzatia oricarei tinute de festival, accesoriile

Diferenta dintre o tinuta obisnuita, de strada, si una de festival o fac accesoriile. Integrate bine in vestimentatie, ele vor atrage privirile si complimentele celor din jur, asa ca iti recomandam cateva:

 

 

 

 

 

 

Piesa finala, un fular anti-soare à la Burning Man.

 

 

 

 

 

 

Ai o multime de variante din care sa iti alegi cel mai potrivit stil vestimentar pentru fiecare zi de festival in parte. Cel mai important accesoriu este insa atitudinea, deci nu te stresa prea tare. Alege-ti hainele care te fac sa te simti cel mai bine. Daca tie iti place, e perfect.

Leave a Reply

*
= 4 + 2