Economiseste acum.

Cumpara azi cadourile de Craciun

La Miniprix anul acesta, am pregatit  Mos Friday, care va incepe pe 5 noiembire, seara, de la orele 17.00 si se va termina duminica, pe 8 noiembrie.

Anul acesta sarbatorile vor mai diferite ca oricand. Ideal ar fi sa le petrecem cu cei dragi alaturi si sa ne adunam cu totii in jurul mesei. Dar siguranta fiecaruia ar trebui sa fie prioritara in aceste vremuri. Asa ca, putem alege sa petrecem Craciunul intr-un video call la pranz sau la cina. Dar cum ne dam cadourile? Simplu: ne pregatim lista din timp, comandam online cadourile, poate chiar de black friday si le expediem direct celor dragi.

Ne-am gandit ca este un prilej bun sa economisesti si sa cumperi acum cadourile de Craciun. Asa vei scuti si timp si bani.

Poti alege pentru fiecare, in functie de ce stii ca si-ar dori sau poti chiar sa ii intrebi. Ideea cadourilor de Craciun este despre a darui fara niciun resentiment, de a face o bucurie vecinilor, colegilor, parintilor sau altor membri ai familiei tale.

Am pregatit cateva idei, ca sa poti alege cadourile potrivite pentru fiecare.

Este un secret in alegerea cadoului de Craciun?

Alege cu sufletul. Gandeste-te la mesajul pe care vrei sa il trasmita destinatarului si abia apoi decide ce poti lua ca sa impresionezi.

Cum faci sa primesti cadourile comandate la timp?

Cea mai la indemana solutie este sa alegi cadourile cu cel putin  o luna inainte, sa le comanzi online si sa urmaresti ofertele de black friday, dar si cele de mai devreme. Nu uita ca in aceasta perioada, firmele de curierat au un program foarte incarcat, iar timpul de livrare poate fi mai mare decat de obicei.

Verifica termenii si conditiile de pe site sau afla de la operatorii call center detalii despre perioada de livrare.     

 La momentul potrivit, pune-ti in cos produsele din lista pe care deja ai pregatit-o.

Alege optiunea de plata cu cardul pentru siguranta ta si a celui care iti livreaza produsele.

Cadourile pentru barbati

Uneori, barbatilor le place sa stea comod imbracati, mai ales acum de cand munca de acasa a devenit o obisnuinta, asa ca ii poti alege sotului sau iubitului un hanorac colorat sau un tricou, daca il stii  mai calduros din fire. Daca ii stii bine stilul personal, poti fi mai indrazneata si sa ii cumperi o pereche de ghete sau chiar o pereche de pantaloni. Fratelui, tatalui sau bunicului tau, le poti alege cate un pulover in culorile preferate sau cate o pereche de papuci de casa. Iar daca vrei sa faci o surpriza vreunui prieten bun sau nu stii ce sa ii iei colegului la Secret Santa, incearca un fular sau un cardigan.

Idei de cadouri pentru femei

Doamnele sunt mai greu de impresionat, stim, dar cu orice gest facut din suflet, cu siguranta vei gasi o cale spre inima lor. Cadourile handmade, cartile si bijuteriile, sunt printre primele pe lista pentru cele dragi, dar sa nu uitam ca femeile primesc mai mereu, cu bucurie haine, accesorii, chiar si incaltari.

Fetele prefera sa stea in casa imbracate frumos. Asa ca de ce sa nu ii iei prietenei tale cele mai bune, o bluza, un cardigan si o pereche de pantaloni, mai ales daca ii stii si preferintele. Pentru sora ta, ai putea alege un obiect de lenjerie intima si chiar o pereche de ghete, iar pentru mama, poti incerca un pulover calduros, o pereche de papuci de casa si o geanta.

Sa nu uiti de vecina ta preferata sau de colega de la Secret Santa, carora le poti lua ceva de la accesorii sau de la decoratiuni de casa.

Bineinteles, ca iti poti face si tie un cadou: o jacheta, o bereta sau chiar o rochie si o pereche de blugi.

Idei de cadouri pentru copii

 Jocurile si jucariile sunt cele mai cautate daruri pentru cei mici in aceasta perioada. Alaturi de ele, daca vrei, le poti comanda si cate ceva asortat de imbracat pentru plimbari scurte pe langa bloc sau chiar pentru stat prin casa si inventat jocuri creative.

 

 

Daruieste cu SEVA

Pana la urma, Craciunul inseamna si daruire neconditionata, asa ca, in perioada 5-9 noiembrie, iti poti comanda pungi SEVA gratuit, sa pregatesti hainele si incaltarile pe care nu le mai porti si sa fii izvor de ajutor pentru cineva care s-ar bucura sa primeasca un cadou de sarbatori.

Nu conteaza de unde alegi sa iti cumperi cadouri pentru Craciun anul acesta, important este sentimentul pe care vrei sa il transmiti celor pentru care cumperi darurile. Recunostinta, dragoste, dor, orice sentiment te incearca, ti le poti exprima in cuvinte. Un cadou costisitor nu este un inlocuitor de sentimente, sa cheltui bani multi, nu e  o declaratie de dragoste neconditionata. Incearca sa fii chibzuit.

 

Leave a Reply

*
= 5 + 5