Miniprix

Decoratiuni pentru magazinele Miniprix din carton reciclat. For Smart Living

By 4 December 2021 No Comments

An de an, toate magazinele lumii, de pe Oxford Street pana in Rockefeler Centre, isi etaleaza decoratiunile de Craciun si virtinele, spre incantarea publicului nerabdator.

Aproape la fel de asteptat ca un show de moda, impodobitul magazinelor in aceasta perioada e un factor de stres inca de prin toamna. Minti creative, specialisti, toata lumea se pregateste intes cu cele mai creative si emotionante idei.

Ce nu se prea discuta, insa, este despre cate deseuri se aduna in aceasta perioada. Nu doar de la mancarea irosita, ci si de la decoratiunile si podoabele pe care le foloseste toata lumea ca sa isi infrumuseteze locuintele, magazinele, birourile. Se estimeaza, ca productia de deseuri creste cu 30% in luna decembrie fata de tot restul anului.

Gramezi intregi de decoratoni de pom, sute de mii de copaci, zeci de mii de kilometri de hartie de impachetat cadouri si multe milioane aruncate pe cadourile de Craciun. Risipa pentru bucurie de o clipa.

Si daca am face fiecare cate putin sa limitam toata pierderea asta?!

Fara ipocrizie, ci doar cu putina atentie pentru smart living.

 

La Miniprix, anul acesta, doi dintre colegii nostri talentati si creativi, au reinventat decoratiunile de Craciun pentru magazine. Din cutiile de carton reciclabil, ne-au facut sa vedem stele verzi si rosii prin magazine. Cu migala, cu daruire si cu atentie, George si Liviu au reusit sa impodobeasca magazinele cu decoratiuni create manual din cutii reciclate. 

Scrie-ne si tu despre ideile tale  de reciclare a decoratiunilor de Craciun sau inspira-te din creatiile colegilor nostri!

 

Leave a Reply

*
= 3 + 3