Pantofi cu toc, casual sau ghete de primavara

A sosit momentul in care toata natura renaste. Flori, ciripit de pasarele, zile mai lungi, toate acestea te indeamna la mai multa visare, dar si la mai multa plimbare. Cine nu adora sa petreaca cat mai mult timp in parcul preferat sau la cafenelele din oras si sa se bucure pur si simplu de viata.

Fie ca iti place sa iesi cu prietenii sau sa te plimbi singura pe strazile preferate, intotdeauna, acest moment din an, te ajuta sa iti revii la viata, sa stii ca intotdeauna poate fi un nou inceput pentru orice iti doresti sa faci. 

Unul dintre hormonii fericirii  care  se activeaza atunci cand iti petreci timp in natura, este serotonina. Are rolul de mediator in organismul tau si asigura comunicare intre transmiterea impulsurior nervoase catre organism si celulele neuronale. Acest hormon contribuie la mentinerea unei stari generale pozitive. Serotonina se mai activeaza in organism si atunci

cand meditezi, te expui la soare sau mergi la masaj. 

Un alt factor care te ajuta la mentinerea starii de bine pe parcursul unei zile, este tinuta pe care o porti. Daca te reprezinta, daca spune povestea personalitatii tale. Ca sa faci plimbari lungi, daca stai mai multe ore pe zi incaltata ai nevoie de ceva comod sau poate adori pantofii cu toc, in care sa te simti bine, dar care sa fie si pe gustul tau. Ti-am pegatit aici cateva idei de ce ai putea sa porti in functie de personalitatea ta, in acest sezon.

Pantofi clasici cu toc

Cei mai enumiti dintre pantofi sunt cei cu toc. Ti-i poti alege in functie de dimensiunea tocului, dar si in functie de material si culoare. Daca preferi tinutele clasice cu sacou si fusta sau pantaloni din stofa sau bumbac, atunci o pereche de pantofi de piele, cu toc inalt este tot ce ai nevoie pentru un plus de eleganta.

Poti alege sa porti o pereche de pantofi cu toc si atunci cand alegi sa te imbraci cu blugi. Poti asorta acestora o camasa alba, un tricou clasic sau o bluza inflorata, care sa iti evidentieze si mai bine personalitatea. Daca nu te simti comod cand porti pantofi cu toc inalt, insa nu iti doresti ceva cu talpa joasa, poti purta o pereche de pantofi cu toc bloc, care sa iti evidentiieze linia gleznei si care sa te ajute sa te simti confortabil.

Pantofi casual cu sau fara siret

Inspirati din tinutele masculine, pantofii cu talpa joasa pentru femei sunt o alegere versatila pentru acest sezon. Ii poti asorta usor la tinute cu pantaloni, dar si celor cu fuste sau rochite de sezon.

Poti alege sa porti pantofi din piele naturala sau din piele ecologica. In zilele noastre, pretul nu mai face diferenta, ci mai degraba designul pantofului este cel care conteaza. Fie ca esti o persoana careia ii place minimalismul in moda sau prefera tinutele moderne si foarte colorate, pantofii fara toc sunt o alternativa comoda si de efect, mai ales daca vrei sa faci plimbari pe strazile din orasul in care locuiesti sau stii ca vei avea o zi in care vei sta mai mult in picioare.

Ai varianta sa alegi o tinuta cu pantofi casual, cu siret si fara toc si atunci cand mergi la un eveniment in oras, la teatru sau la opera.

Ghete si botine de primavara

O alta surpriza a sezonului acesta sunt ghetele si botinele de primavara. Daca le alegi pe cele din piele, iti vor tine cald la picioare seara si dimineata, iar in timpul zilei vei simti confort sporit si racoare. Le poti purta cu tinute clasice, dar si cu unele moderne, in functie de stilul tau.

Le poti alege pe cele cu toc, daca simti nevoia de un plus de incredere in sine, dar si ciocatele daca iti pui o pereche de blugi si o camasa in carouri.

Nu conteaza  sa fii la moda, important este sa iti exprimi personalitatea prin tinutele tale si sa te simti bine cu fiecare haina pe care o porti.

Sursa foto: https://www.pexels.com/

 

 

Leave a Reply

*
= 3 + 8