Miniprix

Voteaza ce urmeaza!

By 22 September 2010 7 Comments

Intrati acum pe site si votati cele doua judete unde “Caravana Reducerilor” va aduce transport GRATUIT pe parcursul intregului weekend. Alaturi de primele doua clasate va intra in campanie si Neamt datorita unei promisiuni facute catre locuitorii din acest judet inainte de vacanta.
Voteaza ce urmeaza! pe www.miniprix.ro

7 Comments

 • Alina says:

  Buna ziua. Am o nelamurire: de ce nu mai apare in factura proforma un produs pe care l-am comandat cand inca era pe stoc? Multumesc si astept raspuns

  • administrator says:

   Este posibil sa se fi produs o eroare de stoc si produsul sa nu se fi gasit fizic in depozit. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri!

 • alinamedeea says:

  Buna ziua. Am sesizat ca atunci cand alegi un produs nu se poate selecata o cantitate mai mare de 3. de ce? presupun ca nu limiati achizitiile la trei pentru ca mi s-a parea aberant , banuiesc ca pentru orica vanzator este inportanta cantitatea vanduta nu cumparatorul(ex: vreau sa cumpar la bb 5 body nu pot decat3, sau pantalonasi,,, la fel)daca este o limita de achizitie v-as sugera a o mariti la hainutele pentru copii. Am sesizat de asemenea ca un produs pe care l-am comandat nu mi-a aparut pe proforma -acum 2 saptamani- dar acest produs apare si acum ca fiind pe stoc.

  • administrator says:

   Au existat numeroase inconveniente legate de anumiti clienti care comandau o cantitate foarte mare de produse pe care apoi ori le returnau ori refuzau sa le mai primeasca, fapt pentru care s-a decis implementarea acestei masuri.
   In legatura cu produsul respectiv este posibil ca din cauza unei erori de stoc, sa nu se mai fi gasit fizic marfa in depozit. Ne cerem scuze pentru inconvenient si facem tot posibil pentru a va onora comenzile complet!

 • ana says:

  va rugam sa va adaptati oferta la anotimp. Incarcati site-ul cu posete , palarii si articole pentru par, iar unii asteapta haine de sezon: pantaloni, pulovere, pardesie. Si raionul pentru copii e actualizat destul de greu… Se poate interveni?

 • Lucian Ferariu says:

  buna ziua, am comandat de la dvs urmatorul produs https://www.miniprix.ro/produs/16234/pantofi-sport-barbati-incaltaminte/ produs prezentat a fi din piele, dar de fapt el fiind dintr-o frumoasa musama. cum se procedeaza in acest caz, pt ca ce e pe site-ul dvs e o informatie mincinoasa. e posibil OPC-ul sa poata rezolva aceasta situatie, dar sper sa nu fie nevoie si sa o remediati dvs. Astept solutionarea dvs

 • administrator says:

  Contactati departamentul de relatii cu clientii pentru a remedia problema!

Leave a Reply

*
= 3 + 5