Miniprix

Campanie Caravana Reducerilor

By 20 October 2010 305 Comments

Caravana Reducerilor online miniPRIX poate ajunge in judetul  tau cu o reducere de 20 % la orice comanda.

Ce trebuie sa faci?

Intra pe www.miniprix.ro si  voteaza judetul in care locuiesti. Votul tau iti poate aduce un cupon de reducere de 10% la orice comanda. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi adresa de email pentru a te contacta in eventualitatea in care Caravana ajunge in judetul votat de tine.

Voteaza ce urmeaza- poll Caravana Reducerilor

In fiecare weekend Caravana online trece  prin trei judete, ocupantele locurilor 1,2 si 3 in ordinea numarului de voturi. Judetele unde se va desfasura campania se stabilesc in ziua de luni a fiecarei saptamani, in functie de numarul de voturi dupa care poll-ul se reseteaza  si se reia procesul de votare.

PS: Daca judetul tau nu mai este in lista inseamna ca fie am fost deja acolo, fie in respectiva zona exista deja un magazin miniPRIX. Urmariti-ne cu atentie pentru a beneficia de reduceri, preturi mici si haine frumoase!

IMPORTANT: In cazul in care va aflati intr-unul din cele 3 judete care fac obiectul campaniei noastre si doriti ca pe langa reducerea de 20 %, sa folositi si un cod voucher trebuie sa stiti urmatoarele lucruri :

  • in prima instanta se aplica reducerea de 10 % la valoarea initiala a comenzii
  • ulterior, se aplica manual, la suma totala ramasa, discount-ul de 20 %, aferent campaniei Caravana Reducerilor.


305 Comments

Leave a Reply

*
= 3 + 0