Miniprix

Cum scapi de cartusele consumate?

By 28 October 2010 4 Comments

Probabil multe firme isi pun problema cartuselor consumate sau poate nu. Dupa cum v-am promis la lansarea proiectului Green miniPRIX vom incerca sa avem un impact cat mai mic asupra mediului .

Orice gest sau actiune cat de mica, daca s-ar inmulti cu toata lumea, s-ar transforma in ceva urias. Impartasindu-va evolutia miniPRIX’ului speram sa va sensibilizam sau sa va dam macar cate o idee.

Sa revenim la cartuse. O varianta care sigur nu trebuie sa fie aleasa de nimeni, este aceea de a le arunca la gunoiul menajer. Ne-am confruntat si noi cu aceasta problema si credem ca, momentan,  am ales cea mai buna solutie.Cartuse consumate

Initial am incercat mai multe variante care sa ne aduca si ceva beneficii materiale. Am vrut sa le reincarcam, sa le vindem,  dar nu prea am reusit, dat fiind ca folosim cartuse compatibile. In fine,  intr-un final, cineva ne-a dat un pont si am apelat la serviciile puse la dispozitie de acest site www.proiectsocial.ro , o firma care se ocupa de cartuse consumate, dar mai important ni s-a parut ca banii pe care-i strang din aceasta actiune sunt donati unei asociatii pentru copii bolnavi, Asociatia P.A.V.E.L.!

Ideal ar fi sa printezi aproape deloc. Sunt convins ca miniPRIX o sa reuseasca si aceasta performanta!

green miniPRIX

4 Comments

Leave a Reply

*
= 3 + 5