Miniprix

Caravana Reducerilor la final

By 27 June 2011 20 Comments

Iata, ca dupa o lunga, dar frumoasa aventura, Caravana Reducerilor online miniPRIX.ro a ajuns la sfarsit, trecand rand pe rand pe la fiecare dintre voi. Reduceri surpriza, produse care mai de care mai colorate si mai vesele si mult, mult  shopping online.

In fiecare saptamna am organizat atat votul pentru Caravana cat si, miniPARIUL, o alta provocare marca miniPRIX. In ambele cazuri am avut parte de surprize sau de rasturnari de situatie, asta mai ales datorita dvs. celor care ati votat necontenit. Si daca tot vorbim de voturi, trebuie precizat ca pana acum am strans impreuna zeci si sute de mii de optiuni, alaturi de alte cateva mii de pariuri plasate.

Surprizele noastre, s-au contabilizat in final, si in numeroase comenzi, fapt pentru care va multumim. In cifre putem vorbi de peste 35000 comenzi plasate, peste 200.000 produse comandate si sute de aparitii in media online locala sau blog-uri. De asemenea, va asteptam sa participati cu acelasi entuziasm si la viitoarele campanii marca miniPRIX, unde va promitem sa fim cel putin la fel de darnici si de plini de surprize !

miniPRIX, te face sa zambesti !

20 Comments

Leave a Reply

*
= 3 + 1