Miniprix

EcoChic by miniPRIX

By 7 June 2011 One Comment

Mult asteptatul eveniment EcoChic by miniPRIX a avut loc, sambata 4 iunie in cadrul restaurantului Maxim.

Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera de poveste, cu un decor minunat care a amintit de Bucurestiul de alta data.

Oameni deosebiti ne-au trecut pragul, oameni pasionati de moda si de frumos printre care s-au numarat: Datin Paduka Halimah Abdullah, ambasadoarea Malaeziei, Adity Chakravarti(sotia ambasadorului Indiei), stilisti si bloggeri

Echipa miniPRIX a fost implicata trup si suflet in realizarea acestui proiect si a fost coordonata de initiatoarea acestuia Mara Cristina.Mara Cristina

Evenimentul EcoChic by miniPRIX  a avut la baza conceptul de moda sustenaliba si a promovat ideea ca oricarui obiect vestimentar i se poate oferi o noua personalitate cu putina creativitate.

Evenimetul a debutat cu un targ in cadrul caruia miniPRIX a  amenajat  un stand cu o selectie de item-uri imbracaminte, incaltaminte si accesorii deosebite din colectia primavara-vara.

miniPRIX CORNER a fost cea mai traficata zona a targului si s-a bucurat de un real succes, vizitatorii descoperind adevarate comori vestimentare la preturi foarte accesibile.

Vizitatorii au putut admira pe durata evenimentului sase tinute stilizate live, de sase stilisti si bloggeri care sustin trendul sustainable: Cristina Pana (Shopping Report Magazine), Andra Moga ( Joy Magazine); Madalina Dragoi( Ce se intampla doctore? Magazine), Ioana-Liliana Gheorghe ( www.fashezine.com), Teodora Mocanu (www.whitelace.ro) si Anaivilo Borsa (www.thewonderfashion.blogspot.com)

Colectia ECOCHIC by miniPRIX executata si stilizata de sase tinere talente, Andreea Postelnicu, Sara Pufan, Denisse Conn, Sanziana Niculescu, Maria Meita si Daiana Melinte,  s-a remarcat prin originalitate, neconventional si versatilitatea pieselor. Impreuna cu cei care au sprijinit acest proiect am demonstrat inca o data ca moda este accesibila tuturor, ca oricine poate deveni un adevarat fashion icon.

In urma fashion show-ului, invitatilor si vizitatorilor ECOCHIC li s-au oferit cupcakes-uri delicioase, sampanie, cadouri produse  AVON Cosmetics si  vouchere de 20% reducere valabile in toate magazinele miniPRIX. Tinutele de zi si de seara au putut fi cumparate, dupa prezentare, de la standul miniPRIX, evident la miniPRETURI.

Am avut placerea sa constatam ca multi vizitatori(fashioniste si nu numai) purtau cu placere hainute de la miniPRIX, iar una dintre invitate nu a ratat ocazia de a purta o piesa din colectia EcoChic by miniPRIX la prima iesire in oras sambata seara:)

Multumim colaboratorilor nostri, Restaurant Maxim, Avon, Radio21, Vogue Salon, pentru sprijinul acordat.

One Comment

  • ROSCA ADRIANA says:

    BUNA,SINT O CLIENTA FIDELA A MAG. VOSTRU.IMI PLAC LA NEBUNIE TOATE HAINUTELE,SINT SUPERBE,DE CALITATE SI LA PRETURI ACCESIBILE!!!! TOATA STIMA PT VOI SI TOT CEEA CE FACETI!! SINCER MI-AR PLACE LA NEBUNIE SA IMI DESCHID UN MAG.CU PRODUSE DE LA VOI SI FACEM O COLABORARE PE TERMEN CAT MAI LUNG SI MAI PROFITABIL!!!!
    VA DORESC IN CONTINUARE SUCCES IN CEEA CE FACETI,IMPLINIRI,REALIZARI SI NUMAI BINE!!!!PUPIK

Leave a Reply

*
= 5 + 2