Miniprix

my Dress Up

By 7 June 2011 No Comments

miniPRIX my Dress Up a reprezentat o noua provocare si un nou concurs pentru toti fanii brand-ului nostru. Voi, ati raspuns ca de obicei prezent si ati reusit sa duceti competitia la un nivel neasteptat pentru noi.

Lupta pentru marele premiu s-a dovedit a fi interesanta de la inceput si va continua probabil sa fie asa pana la sfarsitul concursului. Mii de voturi s-au contabilizat pana acum pentru primii 10 participanti. Noi, inca mai asteptam !

Si pentru ca premiul cel mare este unul singur, concursul nostru nu ii va uita nici pe restul de 30 de participanti, care vor primi vouchere de cumparaturi pe www.miniprix.ro ! Tinem sa felicitam toti participantii si ii indemnam sa lupte in continuare pentru premiile puse in joc!

Avand in vedere ca toate lucrurile bune se termina mai devreme sau mai tarziu, my Dress Up se va incheia luni, 13.06. De aceea va asteptam in continuare sa incercati tinute miniPRIX si sa le combinati in moduri cu totul deosebite. Multumim tuturor pentru participare si, de ce nu, asteptam chiar si noi inscrieri !

www.miniPRIX.ro

Leave a Reply

*
= 4 + 6