Miniprix

miniPRIX.ro dupa 2 ani !

By 23 September 2011 7 Comments

Pentru fiecare dintre noi, cifrele au o anumita insemnatate. Daca vorbim de aniversari, atunci cu siguranta ca datele, zilele, daca nu chiar minutele si secundele, ne raman intiparite in minte. miniPRIX are inca o varsta frageda, este inca asemenea unui copilandru, care creste voios pe zi ce trece.

Chiar si asa, unii vor zice ca am crescut in doi ani cati altii in zece, dar noua, celor din echipa miniPRIX, ne place sa credem ca vom ramane mereu “tineri”, mereu plini de idei si de creativitate. Iar in tot acest timp s-au petrecut atat de multe incat parca este si greu sa iti mai aduci aminte de toate momentele placute. Cu siguranta insa ca, nu il uitam pe acela cand am “taiat” panglica pentru www.miniPRIX.ro si v-am oferit dvs., sansa de a cumpara tot ceea ce va doriti in materie de imbracaminte si incaltaminte.

Printre toate lucrurile pe care le-am facut pentru dvs., un lucru am stiut dintotdeauna ca va aduce zambetul pe buze. Zeci de concursuri au avut rolul sa faca tocmai asta si sa va ofere suspansul, satisfactia si entuziasmul castigarii unui premiu. Toata lumea isi aminteste cu placere de concursurile myDressUp, deopotriva interactive si antrenante, care au oferit tuturor, pe langa premiile acordate, o portie buna de distractie.

Ne aducem de asemenea aminte, cu mare bucurie, de evolutia paginii noastre de Facebook. De la cativa fani, adunati pana la boom-ul social media in Romania, la impresionanta cifra de 95466+ fani, miniPRIX tine sa multumeasca fiecaruia dintre voi in parte. Vom incerca sa fim in continuare la inaltime, cu materiale de calitate si informatii dintre cele mai importante, pentru a va determina, de                       ce nu, sa recomandati atat pagina, cat si magazinul, cunoscutilor dvs. .

Si daca tot am adus vorba de social media, respectiv Facebook, trebuie spus ca aici s-au postat in toti acesti 2 ani, cele mai bune reduceri. Ne amintitm de campaniile de discount “Totu’ la juma’ de pret” sau de lichidarile de stoc care au adus pentru dvs. cele mai mici preturi posibile si reduceri chiar si de 80 %. Ne gandim si la zecile de produse pe care vi le-am recomandat, de ofertele ” 3, 6, 9 lei ” si de toate celelalte lucruri bune pe care am incercat si vom continua sa le facem. Nu in ultimul rand, merita sa vorbim si de Caravana Reducerilor, o campanie regionala marca miniPRIX, care a cunoscut un imens succes. Cu ajutorul “Caravanei” reducerile noastre au vizitat toata tara, mai precis fiecare judet, si i-au bucurat astfel pe toti prietenii brand-ului nostru. Daca astfel stau lucrurile dupa doar 2 ani, va recomandam sa ramaneti in continuare alaturi de noi !

Nu in ultimul rand, am dori sa va transmitem aprecierea noastra pentru zilele de trafic intens pe care le-ati generat. Fie ca ofertele noastre v-au purtat catre site, fie ca loialitatea dvs. ca si client miniPRIX au fost motivul vizitei, noi am fost si suntem foarte mandri de cei 47000 unici stransi intr-o singura zi.

La multi ani miniPRIX si fiti pe faza, avem o surpriza pentru voi !

7 Comments

Leave a Reply

*
= 5 + 5