Miniprix

Jocul Culorilor – 6, 9, 19, 29 lei

By 25 February 2013 No Comments

De cate ori ai vrut sa gasesti ceva, de imbracat sau de incaltat, ieftin si dragut si de fiecare data ai ajuns acasa cu mana goala?

Ei bine, la magazinele de imbracaminte si incaltaminte miniPRIX Militari si Otopeni, acest lucru nu se va mai intampla vreodata. Ai produse de dama, barbati si copii la promotie in fiecare saptamana. Urmareste JOCUL CULORILOR, oferta miniPRIX cu preturi intre 6, 9, 19, 29 lei.

De la cele mai simple articole de imbracaminte, pana la altele pe care le ochisei inainte la un pret mai ridicat, la miniPRIX iti poti crea o tinuta cu mai putini bani decat ai crede. Te poti convinge de acest lucru numai vizitandu-ne intr-unul din magazinele miniPRIX din Militari sau Otopeni.

Nu uita, fii la curent in fiecare saptamana cu toate detaliile promotiei si afla din magazin ce produse intra in oferta. Saptamanal, preturile mici devin si mai mici, scazand cu un prag, iar astfel poti cumpara produsul preferat chiar si mai ieftin.

Asadar, JOCUL CULORILOR te asteapta, cu mai multe produse in oferta, dar preturi la fel de mici si accesibile. Tu, ce mai astepti?

AICI – Contact Magazine


Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

*
= 4 + 8