Miniprix

Lichidari de stoc

By 18 February 2013 6 Comments

Lichidari de stoc
Au fost adaugate peste 1000 de produse noi, cu 51% reducere, in sectiunea Stock Shock!

Atentie! Aceste produse au maxim 2 bucati in stoc! Asa ca, fii pe faza, stocul este limitat!

6 Comments

 • Georgia says:

  Buna ziua. Va rog sa anulati comanda 2019222101, care a fost validata partial astazi .Cele 2 poduse pe care le asteptam in principal sosesc prea tarziu. . Va multumesc.

 • andreea says:

  Buna seara! am facut 2 comenzi la dvs de peste 100 de lei care mi le-ati cumulat in comanda cu nr. :20191387. problema este ca inainte de afisarea acestei comenzi am primit : comanda 20190124 unde scrie 14 lei, iar la status unificata. nu inteleg de ce ar trebui sa platesc acest transport, avand in vedere ca in total comanda e de 237,5 lei. Multumesc anticipat!

  • miniPRIX says:

   Buna dimineata. Comanda 20191387 nu achita taxa de transport. Se livreaza doar comenzile cu statusul de plasata, nu si comenzile cu status de “Unificata”. Statusul de Unificata ramane comenzilor ce sunt cumulate, la acestea ramane si taxa de transport, insa daca valoarea comenzii cumulate este mai mare de 100 de lei , ca in cazul de fata, nu se achita taxa de transport.

 • Dedea Anamaria says:

  Nu reusesc sa imi creez un cont si doresc sa solicit o cerere de retur pentru o pereche de pantofi care imi sunt prea mari si sa ii inlocuiesc cu un numar mai mic .ma puteti ajuta??multumesc

  • miniPRIX says:

   Buna dimineata,

   Stimata clienta, va rugam sa ne comunicati id-ul comenzii la care faceti referire.

   Va multumim si va dorim o zi minunata!
   Echipa miniPRIX

Leave a Reply

*
= 4 + 1