Miniprix

Inscrie-te la campionatul ‘Affiliate League by miniPRIX’

By 22 March 2013 3 Comments

Ce spuneti de un city break in Barcelona? Intr-un weekend frumos de vara, cu persoana potrivita alaturi si bani de buzunar din comisioanele castigate prin 2Parale. miniPRIX va pregateste acest cadou, plus inca doua. Magazinul de fashion va provoaca la o competitie in care puteti demonstra cat de mult va pricepeti la afiliere pentru a accede in Affiliate League, ca super afiliat miniPRIX. Si pentru a castiga unul din bonusurile oferite celor mai buni.

Ce trebuie sa faceti? Comisioane in campania miniPRIX. Cat mai multe, in perioada 21 martie – 20 mai 2013. Afiliatii cu cele mai mare numar de comisioane aprobate pana la data de 20 mai vor fi recompensati suplimentar cu :

Locul 1 – City break Barcelona, perioada 14-16 iunie (pot aparea modificari in ceea ce priveste perioada), include zbor si cazare  pentru 2 nopti, 2 persoane.

Locul 2 – Un produs in valoare de maxim 2.000 lei, din categoria Electrocasnice, de pe miniprix.ro,

Locul 3 – Un produs in valoare de maxim 1.000 lei, din categoria Electrocasnice, de pe miniprix.ro,

In plus, pentru abilitatile lor in marketing afiliat, cei trei vor primi o diploma personalizata de Super afiliat miniPRIX.

Competitia e deschisa si celor care nu sunt inca afiliati in programul de afiliere miniPRIX, inca mai puteti aplica.

Pentru mai multe sanse la premii, urmariti mesajele si ofertele miniPRIX. Si ii puteti contacta pentru informatii suplimentare sau unelte dedicate.

Ca si la relansarea programului de afiliere miniPRIX, zicem ca, atunci cand vorbesti de un site cu peste 40.000 de vizitatori unici pe zi, sute de mii de clienti si un brand emblema pe segmentul fashion, nu e cazul sa va mai puneti problema de conversii. Pentru ca vin ;) .

Spor la conversii!

 

Articol 2Parale

3 Comments

Leave a Reply

*
= 3 + 1