Miniprix

MiniPRIX- cea mai fashion aplicatie

By 10 December 2013 No Comments

La inceputul acestei luni, (intre  1-6 decembrie)  a avut loc un eveniment destul  de asteptat pentru cei care iubesc moda:  Bucharest Fashion Week.

In prima seara au urcat colectiile urmatorilor designeri: – Lavinia Lascae, Clara Rotescu, Mineli, Silvia Terziu, Bacio di Moda, Sonia Trifan, Victoria Sava, Bianca Dragusanu.

O seara interactiva, creatii frumoase si prezentari relaxate si dinamice. Asa s-ar descrie debutul evenimentului.

In cea de’a 2-a seara au prezentat colectiile urmatorii designeri: Cristiana Maria Purdescu, Mihai Albu, Paula Milea, Desire ME, Dora Ionita, BBY.

Materiale viu colorate, rochii extravagante sau dantelate, strasuri ,modele sophisticate si elegante, toate au facut parte din cea de’a 2 zi a evenimentului. Creatiile au fost indelung aplaudate si admirate de catre cei prezenti (si pe buna dreptate).

A 3-a zi de Fashion Week a fost ceva mai speciala si diferita. Asta datorita faptului ca a fost inclusa Gala Fotbalului Romanesc, precum si desemnarea titlului de Miss Romania 2013, pe langa traditionalele prezentari de moda. Designerii care au urcat pe scena pentru a’si prezenta colectiile in cea de’a 3 –a seara: Adriana Bahmuteanu& Camelia Enciu , Mihaela Istratescu, noua colectie BSB de primavara-vara, precum si rochii de gala prezentate de  BBY.

A 4-a seara de eveniment i’a adus impreuna pe acceasi scena pe alti 7 designeri talentati:Laura Olteanu, Nichi, Oana Ciclovan, Sabres Fashion, Alexandra Nagy, Nausica, Andreea Dogaru. Aceeasi atmosfera frumoasa si creatii placute ochiului, au smuls aplauze din partea publicului.

A 5-a seara a fost si ea una speciala. Pe langa creatiile pentru barbati de la  Marsay, si colectia cu articole tricotate ale Cristinei Matei, a inclus si concursul Top Model Romania 2013.

Ultima zi a evenimentului s-a incheiat cu prezentarile designerilor : Giada Curti, Koscanyo, Niki B., Sekli, Istituto Cordella, Nino Lettieri.

miniPRIX a participat la toate aceste prezentari de la eveniment si s-a bucurat sa descopere o lume a fashion-ului care ia amploare si creste mai frumos de la an la an.

Leave a Reply

*
= 3 + 9