FASHIONLIFESTYLE

Cum ne influenteaza hainele starea de spirit

By 5 December 2023 No Comments

Bucurie. Stres. Mod de viata

Cata emotie, cat timp, cati bani graviteaza in jurul acelui moment dimineata in care ne intrebam “cu ce ma imbrac azi”?
Relatia noastra cu hainele e o poveste lunga, complicata.., dar ne insoteste zi de zi, indiferent de vreme, ne oglindeste starea de spirit, ne condimenteaza increderea de sine, ne reflecta poate valorile , ne inveseleste de multe ori, dar ne si complica vietile…
Si totusi.. ce cantareste cel mai mult in alegerea hainelor pe care le purtam?
Evident, ne imbracam in functie de context si in functie de personalitatea noastra.
Suntem clar foarte diferiti si fiecare avem o combinatie unica de factori care ne definesc. La fel ca si alegerile vestimentare..
In afara de asta trecem prin perioade din viata diferite. Avem poate etape in care suntem vocali, in care vrem sa ne exprimam, in care vrem sa fim vazuti , admirati, in centrul atentiei, dar poate si perioade in care vrem doar sa fim confortabili, relaxati, discreti, nevazuti . Si e foarte ok sa fim exact asa cum simtim sa fim.
Stilul personal, valoarea hainelor noastre, culorile pe care le purtam, timpul pe care-l petrecem in alegerea lor… toate acestea sunt alegerile tale personale.  Imbraca-te exact asa cum simti, chiar daca uneori te imbraci pentru altii.
Fa din purtarea hainelor un moment de bucurie de viata. Distreaza-te cu ele. Joaca-te.
Poti sa faci si pasiuni pentru unele piese. Mai ales daca te leaga emotii de ele. Dar, ofera libertate hainelor care nu-ti vin, sau nu le mai porti. Doneaza-le, vinde-le , schimba-le. Elibereaza-le si bucura-te de ocazia unei tinute noi. Chiar daca doar din cand in cand.
Chiar si ritmul in care iti cumperi un lucru nou e al tau. Poate e terapeutic pentru tine sa cauti intre mii de hainute sau iti place sa visezi la un anumit produs in care vrei sa investesti. E doar alegerea ta…
Asa ca fa din haine o bucurie, nu un stres. Incearca doar sa ai masura, sa le eliberezi, sa fii constienta de alegerile tale si sa le faci cu mandrie.
Miniprix
Daca tie-ti place, e PERFECT!

Leave a Reply

*
= 4 + 3