Miniprix

5 tinute basic pentru o iarna in tendinte

By 3 February 2012 No Comments

Disconfortul termic iti tempereaza dorinta de a epata prin vestimentatie, insa poti ramane, in continuare, fidela statutului declarat de fashionista. Cheia este sa apelezi la tinutele alcatuite din piese basic, pe care le poti asorta, fara echivoc, chiar si atunci cand imaginatia si extravaganta vestimentara sunt domolite de vremea ostila si temperaturile scazute.

Noi iti propunem cinci exemple de outfit-uri basic, care nu vor iesi niciodata din tendinte.

Simplitate urbana

Una dintre culori de baza ale sezonului a fost portocaliul tangerine, spre caramiziu. Investeste intr-un cardigan in aceasta nuanta, pe care il poti asorta atat cu bluze de matase in tonuri de contrast, pentru un colorblocking inspirat, cat si cu topuri in culori neutre. Alege o pereche de pantaloni pana, cu talie inalta, o pereche de botine, purtate cu dresuri foarte groase sau sosete trei sferturi, bej sau gri si o jacheta pana la nivelul soldurilor. Investeste intr-un model clasic, care iti marcheaza talia, cu detalii feminine, precum insertiile de blana.




Casual lady

Pentru zilele in care vrei sa mizezi pe feminitate, opteaza pentru o rochie casual inspirata din tendintele actuale. Salopeta petrecuta iti pune in valoare silueta, mentinand un aer casual, ideal pentru un outfit de zi, in timp ce rochia de dantela s-a metamorfozat intr-o creatie de factura relaxata, pe care o poti purta cu o pereche de cizme de calarie. Poart-o cu dresuri mate, tip colanti, o geaca de piele si o vesta de blana. O alta optiune, pentru un plus de caldura, sunt cardiganurile lungi si foarte groase pe care le poti purta pe deasupra impreuna cu un palton.



 

Tricotul supradimensionat

Tricotul tip boyfriend, de inspiratie masculina, mizeaza pe supradimensionare. Acest gen de tricot relaxat, cu un croi lejer, care depaseste nivelul soldurilor, este un must al sezonului. Imbinand cu succes criteriul practic cu cel fashion, il poti aborda in tinute ultra-casual, cu o pereche de jeansi skinny. Modernizeaza look-ul cu o perche de botine Oxford si rasuceste manseta blugilor deasupra acestora.




Piesele basic ladylike

Cu siguranta, ocaziile special nu tin cont de sezonul rece, asa ca asigura-te ca bifezi, in sectiunea basic a garderobei tale, o LBD cu un croi deosebit (vorbim despre asimetrie, drapaje, transparenta, orice detaliu care imprima rochiei un aer sofisticat), un trench clasic, negru si o perche de botine cu toc inalt. Daca adopti nuante sobre, inveseleste-ti outfit-ul cu incaltaminte colorata. Albastrul cobalt sau indigo este ideal pentru sezonul rece.Pentru un plus de caldura nu uita sa adaugi tinutei tale un guler din blana si manusi lungi din catifea.

 




Tonurile camel

Tonurile crem descriu o cromatica must-have a sezonului rece. Toata gama de marouri, de la ambra la ocru, se regaseste in tendintele actuale. Investeste intr-o pereche de pantaloni cu un croi clasic, cu talie inalta si o pereche de cizme de inspiratie urbana. Orienteaza-te catre acest gen de modele imblanite, cu toc foarte gros si talpa antiderapanta. Un pulover basic, accesorizat cu un colier statement, va completa cu succes tinuta.




Toate produsele prezentate in acest articol pot fi comandate de pewww.miniprix.ro.

Articol DivaHair.ro

Leave a Reply

*
= 5 + 7