Miniprix

miniPRIX share Love !

By 24 November 2011 2 Comments

Dragii nostri prieteni,

Deschidem sezonul de sarbatoare,  este timpul  pentru bucurie, daruri si magie!

Ne dorim cu ocazia acestor sarbatori, sa ne cunoastem mai bine, sa impartasim cate putin din ceea ce inseamna spiritul miniPRIX, sa povestim despre oamenii minunati care va daruiesc in fiecare zi talentul si entuziasmul lor.

Povestea miniPRIX a inceput in urma cu 12 ani si cu fiecare capitol pe care il adaugam devine mai fascinanta, personajele devin mai numeroase,  insa  totul graviteaza intotdeauana in jurul unui singur punct comun…IUBIREA!

Aceasta a devenit pentru multi dintre noi povestea primei iubiri, povestea familiei noastre, povestea celei mai frumoase prietenii, povestea implinirii sufletesti.

Suntem aici pentru tine,sa depanam amintiri dragi, pentru ca miniPRIX  shares love! Impreuna, putem impartasi iubirea si cu ceilalti, pentru ca impreuna putem face lucruri si mai bune. “Habitat for humanity” este un proiect care este pus in miscare tocmai de forta extraordinara a sentimentului de dragoste. miniPRIX  va dona 10 % din vanzarile din cadrul categoriei miniPRIX love in scopul construirii a mai multor case pentru cei nevoiasi. De aceea va asteptam si pe dvs. sa participati activ, la implinirea unor vise frumoase !

Iubirea, este fereastra noastra spre cer!

2 Comments

  • Dedea Anamaria says:

    Doresc sa returnez o pereche de pantofi marca Fullah Sugah culoare rosie numarul 39 codul 1255466003 si sa ii inlocuiesc cu nuarul 38 sa imi spuneti va rog cum sa procedez?Va multumesc anticipat!

    • miniPRIX says:

      Buna seara,
      Pentru prodsuul returnat vei primi contravaloarea acestuia in functie de cum optezi in cererea de retur plasata din contul tau. Pentru a receptiona o alta marime este necesara plasarea unei noi comenzi. Cererea de retur se plaseaza din contul creat pe miniprix.ro.

      O seara placuta!

Leave a Reply

*
= 3 + 0